Maintenance

Dragi iubitori ai bijuteriilor noastre,

Suntem încântați să vă informăm că lucrăm intens la transformarea website-ului nostru și a experienței dvs. de shopping în ceva cu totul special! În prezent, realizăm modificări masive și radicale pentru a vă aduce cele mai extraordinare bijuterii și o experiență de shopping remarcabilă.

Această renovare profundă va schimba complet modul în care interacționați cu produsele noastre, aducându-vă surprize frumoase și îmbunătățiri semnificative în fiecare aspect al website-ului.

Ne dorim să vă oferim mai mult decât o simplă experiență de cumpărare – ne străduim să vă aducem o călătorie autentică și captivantă în lumea bijuteriilor, plină de descoperiri și bucurii.

Vă rugăm să ne scuzați pentru orice neplăceri pe care această perioadă de tranziție le-ar putea cauza. Vă asigurăm că eforturile noastre sunt concentrate pentru a finaliza aceste modificări cât mai curând posibil și pentru a vă oferi o experiență de neuitat.

Vă mulțumim pentru răbdare și pentru că ați ales să faceți parte din călătoria noastră. Așteptați-vă la surprize uimitoare în curând!

Cu dragoste și recunoștință,

Echipa Celestial

CONTACT

email: office@celestial.ro

telefon: +40733027554

Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Close
Home
0 Wishlist

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping